Napellenző UV VÉDELEM, STÍLUS

 

A napellenzők hasznos és dekoratív kiegészítői családi házak teraszainak, társasházi lakások erkélyeinek, vendéglátó ipari, szállodaipari kerthelyiségeinek.

Kérdésed van? Segítünk a napellenző kivitelezésben

Ajánlatot kérek napellenzőre
 
 

Csuklókaros napellenzők

  • Családi házak és erkélyes lakások tulajdonosai között igen népszerű külső árnyékoló, a csuklókaros napellenző, elterjedtségének oka, hogy a kitekert napellenző a teraszon biztosítja a kellemes, erős napsütéstől és esőtől védett pihenést, ugyanakkor a belső teret is hűvösen tartja.
  • Vendéglátóipari egységekben és üzletekben a csuklókaros napellenző a fentieken túl új reklámhordozó felületet is ad.
  • Az osztrák Sattler cég kiemelkedő minőségű napellenző anyagait használja, amelyek az UV-sugárzás káros hatásai és gombásodás ellen védettek, így a ponyvák élettartama rendeltetésszerű használat esetén 10-15 év.
  • A napellenzőket működtetheti kézi erővel – tekerőkarral, elektromotorral, vagy akár mindkettővel. Az elektromotoros berendezésekhez időjárásfüggő vezérlés is rendelhető.
  • A szerkezetek az egyes típusoknál megjelölt alapszínekben, vagy felár ellenében a RAL színskála bármely színében rendelhetők. továbbá rendelhető nyitott védőtetővel szerelt, tokozott vagy fél tokozott változat is.
  • Szél-teherbírásuk a mérettől és az elhelyezés módjától függ. Az erős szél a textilfelületbe könnyen belekaphat, és a szél sebességével, valamint a felülettel arányos mértékben terhelheti a szerkezetet, illetve a rögzítési pontokat. A napellenzők kisebb méreteknél, 40-50 km/h-ás szélnek, nagyobb méreteknél 35-40 km/h-ás szélnek képesek ellenállni.

Kérdésed van? Segítünk a napellenző kivitelezésben

Ajánlatot kérek napellenzőre
 

 

Basic new

A Basic New a Basic napellenzőknél használt öntvény alkatrészeket váltja korszerű extrudáltakra. Új konzolt, hengertartót és billentőszerkezetet tartalmaz. Ár-érték arányban a legjobb választás.

A ponyvák gombásodás elleni szerrel vannak impregnálva, a víztartó képességük 350 vomm. A vászon élettartama a betartott utasítások mellett akár 8–10 év is lehet. A szerkezetek 40*40-as zártszelvényre építettek, 5,5 méteres szélességig 2 db könyökkart. Nagyobb szélesség esetén (551 cm-800 cm) 3 db kart tartalmaznak. 8 méteres szélesség felett a szerkezet 4 db könyökkart tartalmaz.

A termék szerelhető mennyezetre, szarufára, és homlokzatra egyaránt. Homlokzati szerelés esetében célszerű védő tető alkalmazása. Védőtető hengerelt alumínium lemez, mely a napellenző szerkezetével színazonos, Ral 7035 világosszürke. Ez a napellenző típus 2 métertől 10 méterig egyben gyártható, a kinyúlás méretlépcsői 150 cm, 200 cm, 250 cm, 300 cm, 325 cm, 350 cm.

Kérdésed van? Segítünk a napellenző kivitelezésben

Ajánlatot kérek napellenzőre
 

Full cassette

A Full Casette típusú napellenzők könyökkaros árnyékolók, melyek felszerelhetők homlokzatra, szarufára vagy akár eresz alá is.

A szerkezet visszahúzott állapotban egy teljesen zárt fémtokba záródik, amely tok teljes védelmet nyújt mind a ponyva, mind a tartószerkezet számára az időjárás viszontagságai ellen, így növelve a napellenző élettartamát.

Ez a típus 1800 mm-től 6000 mm-es szélességben gyártható, a kinyúlás méretlépcsői 1500, 2000, 2500, 3000, 3250, 3500 mm. A szélességi méretnek a karkinyúlás méretétől fél méterrel nagyobbnak kell lennie, hogy a könyökkaros egymás mellé férjenek. A napellenzők 5 m-es szélességig 2 karral, 5 és 6 méteres szélesség között választhatóan 3 karral, könyökkarral készülnek.

A ponyvák gombásodás elleni szerrel vannak impregnálva, a víztartó képességük 350 vomm. A vászon élettartama a betartott utasítások mellett akár 8–10 év is lehet.

Kérdésed van? Segítünk a napellenző kivitelezésben

Ajánlatot kérek napellenzőre
 

Compakt

A COMPAKT napellenző hasonló elven működik, mint a BASIC NEW napellenző azzal a többlet funkcióval, hogy speciális homlokcső egy plusz kiegészítő szolgáltatást nyújt. A drapéria egy kis csigahajtómű segítségével a homlokprofilból függőlegesen leereszthető, így a napellenző a lemenő nap ellen nyújt hatékonyabb védelmet, ugyanakkor intimitást biztosít a környezettel szemben. A homlokcsőbe húzható hagyományos drapéria vászon maximum 1,3 méteres magasságban.

A ponyvák gombásodás elleni szerrel vannak impregnálva, a víztartó képességük 350 vomm. A vászon élettartama a betartott utasítások mellett akár 8–10 év is lehet.

A zárt tokprofil miatt a ponyvát csak a beállított irányban szabad felhúzni, mert ellenkező irányban elakadhat a tokon belül.

A szerkezet egy 40 x 40 mm-es zártszelvényre kerül ráépítésre, ezáltal egy könnyen felszerelhető egységet képvisel. Ez a típus 1800 mm-től 6000 mm-es szélességben gyártható, a kinyúlás méretlépcsői 1500, 2000, 2500, 3000, 3250, 3500 mm.

A szerkezet 25–30 km/h szelet képes elviselni, a ponyvaterület nagyságától függően.

Kérdésed van? Segítünk a napellenző kivitelezésben

Ajánlatot kérek napellenzőre
E-mail

info@viarol.hu

Kérdésed van?
Itt tudsz ajánlatot kérni új napellenződre!


    AJÁNLATKÉRÉS