Okos otthon KÉNYELEM, FUNKCIONALITÁS

 

Csupán egy gombnyomás az okostelefonján, és bezárulnak a redőnyök, lekapcsolnak a lámpák és aktiválódik a riasztó.

A Connexoon Window okosközpont és alkalmazás segítségével telefonjáról irányíthatja az io-homecontrol technológiát használó redőnyöket, rolókat, reluxákat, zsaluziákat, Velux tetőablakokat és redőnyöket, a Philips HUE izzókat vagy a Somfy világításvezérlőket, dugaljakat. Adjon a rendszerhez Somfy fény-, hőmérséklet- és nyitásérzékelőket, és programozza eszközeit a környezet változását figyelembe véve.


TAHOMA Premium box

A TaHoma használatával leegyszerűsödik élete, hiszen ezentúl okostelefonról, vagy tabletről is vezérelheti otthona berendezéseit. Az ikonos kijelzők használata intuitív és egyszerű. Ha egyszer megpróbálta, biztosan megkedveli. A TaHoma® felületén keresztül működtetheti redőnyét, tetőablakát, belső árnyékolóit, fűtését, a riasztót, a kamerákat és érzékelőket, a világítást és a bejárati ajtókat és kapukat isCONNEXOON box

A Connexoon Terrace alkalmazás és otthon-automatizálási doboz segítségével okostelefonjáról irányíthatja az io-homecontrol technológiát alkalmazó árnyékolót és világítást. Hozzon létre forgatókönyveket okostelefonján, és játssza le őket szíve megelégedésére! Kedvezőtlen időjárás esetén bárhonnan ellenőrizheti, hogy csatlakoztatott berendezése be van-e zárva.

Connexoon Window

Click & Go

Húzza le redonyeit és aktiválja a riasztót egyetlen kattintással...nyugodtan indul a nap!

Felvétel indul!

Állítsa be okosotthona eszközeit tetszoleges állapotba, mentse el és hívja elo azokat bármikor. Az árnyékolók az idojárási körülmények figyelembevételével energiát is megtakaríthatnak!

Biztonságos megoldás

Ellenorizze az árnyékolóit és mozgassa azokat távolról, ahogyan csak szeretné.Connexoon Terrace

Hangulatteremtés Igazítsa hangulatához a teraszát és hívja elő később kedvenc környezetét egy mozdulattal!

Pillanatfelvétel

Okostelefonjával örökítse meg egy képen kedvenc hangulatait, majd tárolja el!

A terasz távoli felügyelete Megváltozott az időjárás? Esetleg nem biztos benne, hogy égve hagyta vagy lekapcsolta-e a lámpákat? Ellenőrizze és szabályozza a terasz valamennyi berendezését a távolból egyetlen kattintással!

Connexoon Access

Üdv itthon!

Nyissa ki a kaput és a garázsajtót, és kapcsolja fel a lámpákat már mielőtt haza érkezne! Miután beparkolt az autójával, zárjon be mindent automatikusan. A földrajzi helymeghatározónak köszönhetően élmény lesz a hazatérés!

Hozzáférés ellenőrzése

Kezelje a riasztókat, ellenőrizze a hozzáférési pontokat, illetve mozgassa őket távolról, csupán egyetlen kattintással... Így nyugodt lehet, és gondoskodhat otthona biztonságáról akkor is, ha távol van.

Isten hozta idehaza!Okos ház központ DD 7002 B

A BIDI motor a megkapott parancs után mindig visszajelez, hogy épp milyen pozícióban állt meg. Gyors és egyszerű telepítés. Különböző helységeket lehet alkotni, egyedi megnevezéssel és saját fotóval. Minden egyes árnyékolót külön és együtt is lehet csoportosan %-ra pontosan vezérelni, valós idejű visszajelzéssel. Az időprogram pedig teljesen egyedi lehet, ami akár a napkeltét és napnyugtát is követni tudja. A telefonunkra mindig jön a visszajelzés, ha esemény történt. Ingyenes és korlátlan applikáció használat! Kompatibilis: Z-Wave rendszerek, Vera, Fibaro, Loxon, Zipato, Google Home, Alexa.

AJÁNLATKÉRÉS