Redőny ÁRNYÉKOLÁS, BIZTONSÁG

 

A redőnyök tradicionális árnyékolók, melyek kiválóan alkalmasak régi és modern családi házak, társasházak, üzemépületek vagy irodák árnyékolására és védelmére.

Hazánkban jelentős hagyománya van a műanyag-, alumínium- és faredőnyök alkalmazásának. A redőny, népies nevén roló, a lakóépületek hő- és hangszigetelését, esetenként vagyonvédelmét hivatott megoldani. Az elterjedt felhasználása a nyílászárók elé szerelt külső tokos, ráépített tokos vagy beépített tokos redőny, fix vagy kihajthatós lefutókkal. A redőny mozgatása, emelése földrajzi elhelyezés szerint változik.

Kérdésed van?

Szeretnél szakszerű redőnyt otthonodban? Segítünk!

Ajánlatot kérek redőnyre
 

ORIGINAL Műanyag redőny

A külső tokkal szerelt műanyag redőny a legkeresettebb redőnytípus, mivel ára igen kedvező, gazdag a színválaszték, és nagyon sok előnnyel rendelkezik. Szinte bármilyen nyílászáróra felszerelhető, hatékonyan sötétít, jó hőszigetelő és könnyen működtethető.

A műanyagredőny biztonsági funkciót nem lát el csak kizárólag napvédelem ellen használható, ezzel együtt tökéletes megoldás a kéretlen tekintetek ellen, továbbá külső árnyékoló lévén érezhető a különbség a hő megtartásában is.

Kérdésed van?

Szeretnél szakszerű redőnyt otthonodban? Segítünk!

Ajánlatot kérek redőnyre
 

PRIME ALUMÍNIUM REDŐNY

Minden egyes alkatrésze alumíniumból készül. A lamellák kétkomponensű freon mentes poliuretán habbal vannak kitöltve, ennek köszönhetően nagyobb hang-, hőszigetelést érhetünk el, amely nem utolsó sorban a fűtés számlán is megjelenik a téli időszakban. Nagy fesztáv esetében is alkalmazható az árnyékoló. Az alumínium redőny alapból egy részleges mechanikai feltolásgátló védelemmel van, ellátva ez biztosítja, hogy teljesen leengedett állapotában a redőnyt maximum 5-10 cm re lehet feltolni majd a palást, megakad így védve a nyílászáró üvegfelületét.

Ezt a típust motoros kivitellel is rendelhetik megrendelőink, amivel szeretett otthonukat teljesen komfort zónává tudják kialakítani. Mindegyik redőny típusunk kérhető szúnyoghálóval kombinált kivitelben is, további információért hívjon bizalommal.

Kérdésed van?

Szeretnél szakszerű redőnyt otthonodban? Segítünk!

Ajánlatot kérek redőnyre
 

LINE ALUMÍNIUM SZERKEZETŰ REDŐNY

Minden főbb alkatrésze alumíniumból készül kivéve a redőny léceket, azok műanyagból készülnek. A Lamellák teljesen megegyeznek a korábban már említett ORIGINAL Műanyag léces redőnyével. Ügyfeleink ezt a típust kérhetik továbbá elcsúszásgátlós kivitelben is. Speciális redőny lécekkel szerelt műanyag redőny, az alumínium redőny­höz hasonlóan fali kapcsolós (manuális heveder) vagy rádióvezérléssel ellátott (távirányítós), motorizált változatban is elérhető.

Kérdésed van?

Szeretnél szakszerű redőnyt otthonodban? Segítünk!

Ajánlatot kérek redőnyre
TELEFON

+36-1-407-07-39

E-mail

info@viarol.hu

Kérdésed van?
Kérj ajánlatot redőnyre


    AJÁNLATKÉRÉS