Szalagfüggöny

 

A modern árnyékolástechnikai eszközök közé tartozó szalagfüggöny nagyon népszerű irodákban és lakásokban egyaránt.

Könnyen kezelhető, a beengedni kívánt fénymennyiség jól szabályozható és helyettesítheti a hagyományos textilfüggönyt.

A hagyományos textil szalagfüggöny lamelláinak szélessége 127 mm, de a különlegességek kedvelői a 89 mm széles változatot is választhatják. Kézi működtetésnél a szalagfüggöny kezelője két részből áll: a lamellák állásszögének változtatására a gyöngyös lánc, míg azok elhúzására egy nehezékkel ellátott zsinór szolgál.

Ajánlatot kérek szalagfüggönyre


 

A motoros szalagfüggöny működése

Amikor motoros szalagfüggöny mellett döntünk, fontos tudni, hogy a motor mozgatása esetén meg tudjuk határozni a lamellák gyűjtésének a helyét. Ami akár lehet jobbra vagy balra de akár középre is illetve két oldalra.

A szalagfüggöny lamella

A lamellák 89, 127, 250 mm-es szélességben kaphatóak, anyaguk portaszító anyaggal kezeltek, tisztítást nem igényelnek, könnyen cserélhetőek. Anyaguk sokféle lehet. Fényáteresztők, fényzáró lamellák egyaránt nagy választékban kaphatóak, színválasztékunk hatalmas. Natúr kollekciós anyagainkból is készítünk lamellát, a 250 mm-es lamella készítése csak ezekből lehetséges. A szalagfüggöny karnis előnye, hogy lamelláinak megválasztásánál saját ízlésünkre, kreativitásunkra hagyatkozhatunk. Egy karnison belül felhasználhatunk különféle színeket, színárnyalatokat, és vannak olyan lamellák, amelynek az oldalai eltérő színűek.


E-mail

info@viarol.hu

Kérdésed van?
Keress minket bizalommal!

    AJÁNLATKÉRÉS