Pergola PROFESSZIONÁLIS KÜLTÉRI ÁRNYÉKOLÁS

 

A mindent igényt kielégítő teraszárnyékolási megoldás, harmóniában a természettel, de teljesen védve tőle, ha úgy kívánjuk.

A kültéri életstílus, teljes kényelem biztosításával, akár nyitott térben, vagy diszkréten elzárva. Építésénél érdemes figyelembe vennünk hogy a ház külső megjelenésével stílusában harmonizáljon. Tudnunk kell, hogy milyen növényegyüttesek felfuttatására szeretnénk építeni, mivel számolnunk kell a szerkezet teherbíró képességével. Továbbá figyelembe kell vennünk a külső természeti tényezőket, mivel ez a típusú szerkezet van leginkább kitéve ezeknek a hatásoknak: eső, növényi és állati kártevők, farontó gombák.

Fontos a faanyag kiválasztásánál, hogy ellenálló fajokat válasszunk. Elsősorban kemény gesztfákat, amelyeknek magas a csersav tartalma így kevésbé támadják meg a kártevők, és kevésbé hajlamosak a korhadásra. Például: vörösfenyő, nyár, akác.


Típusok

A pergolák között megkülönböztetünk az árnyékoló felület tekintetében 0-135° közötti tartományban forgatható, alumínium lamellás és baldachin szerűen összehúzódó szövet típusokat. Konstrukciójukat tekintve lehetnek alumínium, falhoz rögzítettek, vagy teljesen szabadon állók.

  • Teljes komfort
  • Kényelem
  • LED világítások
  • Integrált
Ajánlatot kérek


Exkluzív térfedés

A komfort és exkluzív érzet tovább fokozható a szél-, és fényérzékelő automatikával, továbbá pergoláink integrált esőelvezető rendszerrel rendelkeznek, így a csapadékvíz az egész felületen egy ereszben összpontosul. Igény szerint a pergola oldalait mobil üveg, vagy ponyvás oldalfedésekkel is ki tudjuk egészíteni, ennek köszönhetően télen-nyáron élvezhető a természet, a komfort és a teljes kényelem megtartása mellett.

Ajánlatot kérek
E-mail

info@viarol.hu

Kérdésed van?
Keress minket bizalommal!


    Töltsd fel fotódat itt. (Kérlek csak JPG fájlt csatolj fel és ne legyen 8 MB méretnél nagyobb)

    AJÁNLATKÉRÉS