Zsaluzia – EXKLUZÍV, KOMFORT

 

A hatékony árnyékolástechnikai megoldások közös ismertető jele, hogy mindegyik kívül kerül felszerelésre.

Mert így a napsugarak és ezáltal a meleg, el sem jut az ablaküvegig, tehát megvédi otthonunkat, irodánkat az „üvegházhatástól” vagy éppen a hidegtől, ezzel is csökkentve a fenntartási költségeket. A zsaluziák hozzájárulnak az épület energia-hatékonyságához és gondoskodnak a magasabb komfortérzetről.

Kérdésed van? Szeretnél szakszerű zsaluziát otthonodban? Segítünk!

Kérj ajánlatot zsaluziára


 

Profilírozott lamellák

A különleges ötvözetű, szinterezett lakkozott alumíniumszalagból profilírozott lamellák, reluxa szerűen vízszintesen, egymás alatt helyezkednek el. Vízszintes tengelyük körül elfordíthatók, illetve leengedhetőek és összegyűjtve látszó, vagy elburkolható védőtető mögé, valamint építészetileg kialakított üregbe felhúzhatók. Kétoldali megvezetésük rozsdamentes acélsodronyok, vagy a műanyag betétekkel ellátott alumínium oldalvezető sínek 50-60 km/óra sebességű szélben is zajmentesen biztosítják használhatóságát. A szerkezeti elemek, mint a tok, a vezetősín és a záróléc tetszés szerinti RAL árnyalatban kerülnek porfestésre. Így az ingatlan arculatát teljesen követve kerülnek felszerelésre, exkluzív kinézetet biztosítva az épület nyílászáróinak.

Kérdésed van? Szeretnél szakszerű zsaluziát otthonodban? Segítünk!

Kérj ajánlatot zsaluziára

 

Kényelmes és egyszerű használat

Motoros működtetéssel az alumínium zsaluzia egyetlen gombnyomással könnyen, zajtalanul és kíméletesen mozgatható, élettartama megnő a kézi működtetéshez képest. A felfogósínbe szerelt elektromotor az árnyékolóval zárt egységet alkot. Elektromos vezérléssel lehet leginkább biztosítani egy épület optimális klimatizálását. Az árnyékoló szerkezetek vezérlése az épület funkciója szerint lehet egyedi, csoportos, emelet szerinti, homlokzati vagy akár az egész objektum együttes vezérlése is. Az automatika működtethető programórával vagy fényérzékelővel is.

Kérdésed van? Szeretnél szakszerű zsaluziát otthonodban? Segítünk!

Kérj ajánlatot zsaluziára
E-mail

info@viarol.hu

Kérdésed van?
Kérj ajánlatot zsaluziára


    AJÁNLATKÉRÉS